Sluit Sluit

Lid worden

U kunt steunend lid worden vanaf slechts 15 euro per jaar. Maar ook losse giften zijn van harte welkom!


U kan steunen door een storting op de rekening IBAN BE30 7343 7717 5011 van de vzw LCH Belgium. U krijgt minstens 1x per jaar een nieuwsbrief toegezonden, zodat u zelf kan zien wat uw bijdrage voor ons betekent heeft.


Op deze pagina vindt u alle informatie. Via onderstaand invulformulier kan u zich alvast lid maken.

  *
**
 
  
Sluit Sluit

Inschrijven voor de nieuwsbrief

U kan zich via dit invulformulier aan onze mailinglijst toevoegen. U krijgt vervolgens minstens 1x per jaar een nieuwsbrief toegezonden


Indien u onze vereniging en het onderzoek naar LCH wenst te steunen kan u hier nog een extra steentje bijdragen.

ALLES OVER LID WORDEN

Langerhans-cel-histiocytose (LCH) Belgium is en vereniging zonder winstgevend doel (vzw) opgericht door vrijwilligers: personen of familieleden van personen die kampen met de ziekte.

Om de doelstellingen van de vereniging te realiseren doet de vzw beroep op allerlei steun.

Personen die een minimumbedrag van 15 euro storten worden beschouwd als steunend lid van de organisatie. Deze personen krijgen minstens eenmaal per jaar een gedrukte nieuwsbrief met informatie over de werking van de vereniging, de georganiseerde evenementen en de vooruitgang in het wetenschappelijk onderzoek. Ook via mail kan nieuws doorgestuurd worden.

Personen die permanent wensen mee te werken aan de werking van de vereniging kunnen stemgerechtigd lid worden van de algemene vergadering van de vzw. Dit soort lidmaatschap kan per mail aangevraagd worden bij de voorzitter. De voorzitter zal de aanvraag voorleggen aan de raad van bestuur.

Hoe steunend lid worden?
U kan zich inschrijven via deze link. Indien u vragen hebt mag u ons ook steeds contacteren via onze contactpagina.

Nieuwsflash

Music For Life 2017.

Music for life 2017 is van start gegaan! Wil jij een actie organiseren voor vzw LCH Belgium? ...

Lees verder

Coming Events

Meer evenementen

Nieuwsbrief

U kan zich hier inschrijven om nieuwsbrieven van ons te ontvangen. Dit is zonder verplichtingen en volledig gratis. Indien u tevens ook lid wenst te worden kan u zich hier inschrijven.